A weboldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

2017. szeptember 19.

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya 700 000 Ft összdíjazású médiapályázatot hirdetett a rosszindulatú nyirokrendszeri megbetegedésekkel, a limfómákkal kapcsolatosan.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2017. szeptember 16-án, a Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került sor.

Sajtóközlemény

2017. szeptember 15.

Sajtóközlemény

2017. szeptember 15. – Limfóma Világnap
ÖSSZEFOGÁSRA BUZDÍT A MOHA A LIMFÓMA VILÁGNAPON
A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) az idei Limfóma Világnap kapcsán a gyógyszerellátás problémáira és az új közbeszerzési rendszer veszélyeire hívja fel a figyelmet, valamint összefogásra buzdítja a betegszervezeteket.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

2017. szeptember 12.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

A 2015-ös Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került bemutatásra az a betegtájékoztató film, amely a limfómák gyógyításának új lehetőségeit ismerteti közérthető módon neves szakemberek közreműködésével.

Sajtóközlemény

2017. április 12.

Sajtóközlemény

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) a Weborvos internetes portálon „Még mindig késnek a befogadott terápiákˮ címmel megjelent cikk és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által kiadottközlemény kapcsán a következő tájékoztatást adja és kéri a Weborvos internetes portáltól a helyreigazítást.

NEMZETKÖZI ERNYŐSZERVEZETEINK