A weboldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

2017. szeptember 12.

A 2015-ös Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került bemutatásra az a betegtájékoztató film, amely a limfómák gyógyításának új lehetőségeit ismerteti közérthető módon neves szakemberek közreműködésével.

Az "Élettörténetek" nagy sikert aratott a betegek és a hozzátartozók körében egyaránt, a visszajelzések szerint sokan merítettek belőle erőt a kezelések nehéz pillanataiban. Ezért a stáb úgy döntött, hogy tovább követi a szereplők sorsát, hogy hiteles képet kapjunk a limfómás betegségekkel való küzdelem folyamatáról, az új kezelésnek köszönhető sikerekről.

Nagy örömünkre a 2016-os Limfóma Világnapon újra a MOHÁ-t érte az a megtiszteltetés, hogy bemutathatta a film folytatását Debrecenben, ahol a film egyik szereplője, Konfár Sándor is részt vett családjával az ősbemutatón. Reményeink szerint a betegtájékoztató filmek segítséget nyújtanak minden érintettnek és laikus érdeklődőnek, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak a krónikus limfoid leukémia és a köpenysejtes limfóma kezelésének új terápiás lehetőségéről. Napjainkban ezen betegségek gyógyításában történik a legnagyobb előrelépés, hiszen a lezajlott klinikai vizsgálatok azt bizonyítják, hogy a visszaeső, a más, szokásos terápiára nem reagáló betegek esetében is sikerrel alkalmazható az új gyógymód. A film hamarosan elérhető lesz kölcsönözhető formában DVD-n is a betegklubokon, támogató csoportokon keresztül. Bővebb információ: +36-20/439-8645, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza

NEMZETKÖZI ERNYŐSZERVEZETEINK