A klinikai vizsgálatok a mielóma multiplex-es betegeknek is esélyt jelenthetnek arra, hogy hozzájussanak a legkorszerűbb terápiákhoz. Sokan mégis idegenkednek a gondolattól, hogy részt vegyenek egy vizsgálatban és számos tévhit kering ezek kockázatairól is. November 22-én a Mielóma Támogató Csoport vendége Lehelvári Betty lesz, aki klinikai vizsgálati koordinátorként azokról a gyakorlati kérdésekről fog beszélni, ami segíthet a betegeknek abban, hogy hiteles információk birtokában hozzák meg döntésüket. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A részvétel ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a támogató csoport vezetőjének: Kéri Ibolya, +36 20 439 8645 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Időpont: 2017. november 22. szerda, 17.00-19.00
Helyszín: Szent László Kórház, 22-es épület, 1½ emelet, Tanácsterem (1097 Bp., Albert Flórián út 5-7.)
Előadó: Lehelvári Betty
Téma: A klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos gyakorlati kérdésekről mielóma multiplexes betegeknek

A program ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a támogató csoport vezetőjének: Kéri Ibolya, +36 20 439 8645 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Policitémia vera? Mielofibrózis? Esszenciális trombocitémia? Hallott már Ön ezekről a betegségekről? Ha Ön érintett, hozzátartozó vagy csak szeretne többet megtudni a mieloproliferatív betegségekről, jöjjön el rendezvényünkre és tájékozódjon hiteles forrásból! Időpont: 2017. november 4. szombat Helyszín: Gellért Hotel, 1114 Budapest, Szent Gellért tér 2.

Ismerjék meg Ganzler Orsolya történetét, aki sikeresen meggyógyult a limfómából! Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót, érdeklődőt októberi összejövetelünkre!

A MOHA Limfóma Támogató Csoportjának októberi vendége Ganzler Orsolya, a MOHA-MÚOSZ limfóma médiapályázatának 2. helyezettje, aki a limfómából való gyógyulásának történetét osztja meg a résztvevőkkel. Reményeink szerint Orsolya története segít azoknak a betegeknek, akik jelenleg kezelés alatt állnak és bíztatást jelent, hitet ad minden érintettnek.

Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót és érdeklődőt!

Helyszín: Janssen Akadémia (1123 Bp., Nagyenyed u. 8-14., Krisztina Palace Irodaház, földszint)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a MOHA Masztocitózis Támogató Csoportjának alakuló összejövetelére!

Helyszín:
Semmelweis Egyetem, III. sz. Belgyógyászati Klinika, Kútvölgyi Klinikai Tömb, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 4. (kórházi bejárat, földszinti előadó) (térkép)
A helyszín megközelíthető a Széll Kálmán tértől 155-ös vagy 156-os busszal (a 4. megálló).

Program:
Kéri Ibolya: Mit nyújt a MOHA a hematológiai betegeknek?
Dr. Várkonyi Judit: Ismeretek a masztocitózisról

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány, mint a nemzetközi CML Advocates Network tagszervezete, első alkalommal szervez orvos-beteg találkozót a CML Világnap alkalmából. Szeretettel várjuk a betegeket, hozzátartozókat, a szakdolgozókat és mindazokat, akik szeretnének többet megtudni a krónikus mieloid leukémiáról és a korszerű kezelési lehetőségekről! A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezésüket várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 20 439 8645 telefonszámon.

Időpont: 2017. szeptember 23. szombat, 10.00-14.00
Helyszín: Moha Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42-44. (Térkép)