ELŐADÓ: Dr. Mikala Gábor

TÉMA: Terápiás lehetőségek a mielóma multiplex kiújulása után

IDŐPONT: 2018. február 19. hétfő, 17.00-19.00

HELYSZÍN: Szent László Kórház, 22-es épület, 1½ emelet, Tanácsterem (1097 Bp., Albert Flórián út 5-7.)

A klubdélutánon ünnepélyes keretek közt átadjuk azt az 1200 000 Ft értékű EKG készüléket a Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztálynak, mely a hematológiai betegek szívműködésének vizsgálatát teszi lehetővé. Köszönjük a támogatást az adományozóknak!

ELŐADÓ: Rita O. Christensen, a dán Lyle betegszervezet elnöke

TÉMA: CML-es betegutam a transzplantációtól a tirozin-kináz gátló gyógyszer elhagyásáig (Az előadás magyar nyelvű)

IDŐPONT: 2018. február 12. hétfő, 17.00-19.00

HELYSZÍN: Semmelweis Egyetem, I. sz. Belgyógyászati Klinika, Könyvtár (1083 Bp., Korányi S. u. 2./A.)

A klinikai vizsgálatok a mielóma multiplex-es betegeknek is esélyt jelenthetnek arra, hogy hozzájussanak a legkorszerűbb terápiákhoz. Sokan mégis idegenkednek a gondolattól, hogy részt vegyenek egy vizsgálatban és számos tévhit kering ezek kockázatairól is. November 22-én a Mielóma Támogató Csoport vendége Lehelvári Betty lesz, aki klinikai vizsgálati koordinátorként azokról a gyakorlati kérdésekről fog beszélni, ami segíthet a betegeknek abban, hogy hiteles információk birtokában hozzák meg döntésüket. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A részvétel ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a támogató csoport vezetőjének: Kéri Ibolya, +36 20 439 8645 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Időpont: 2017. november 22. szerda, 17.00-19.00
Helyszín: Szent László Kórház, 22-es épület, 1½ emelet, Tanácsterem (1097 Bp., Albert Flórián út 5-7.)
Előadó: Lehelvári Betty
Téma: A klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos gyakorlati kérdésekről mielóma multiplexes betegeknek

A program ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a támogató csoport vezetőjének: Kéri Ibolya, +36 20 439 8645 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Policitémia vera? Mielofibrózis? Esszenciális trombocitémia? Hallott már Ön ezekről a betegségekről? Ha Ön érintett, hozzátartozó vagy csak szeretne többet megtudni a mieloproliferatív betegségekről, jöjjön el rendezvényünkre és tájékozódjon hiteles forrásból! Időpont: 2017. november 4. szombat Helyszín: Gellért Hotel, 1114 Budapest, Szent Gellért tér 2.

Ismerjék meg Ganzler Orsolya történetét, aki sikeresen meggyógyult a limfómából! Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót, érdeklődőt októberi összejövetelünkre!

A MOHA Limfóma Támogató Csoportjának októberi vendége Ganzler Orsolya, a MOHA-MÚOSZ limfóma médiapályázatának 2. helyezettje, aki a limfómából való gyógyulásának történetét osztja meg a résztvevőkkel. Reményeink szerint Orsolya története segít azoknak a betegeknek, akik jelenleg kezelés alatt állnak és bíztatást jelent, hitet ad minden érintettnek.

Szeretettel várunk minden kedves beteget, hozzátartozót és érdeklődőt!

Helyszín: Janssen Akadémia (1123 Bp., Nagyenyed u. 8-14., Krisztina Palace Irodaház, földszint)