A weboldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

MOHA

Felnőtt hematológiai betegek és hozzátartozóik támogatására alapított közhasznú civil szervezet.

JÖVŐKÉPÜNK

Egy olyan társadalom, ahol minden beteg, bármilyen megkülönböztetés nélkül megkapja az állapotának megfelelő legjobb kezelést a megfelelő időben.

KÜLDETÉSÜNK

A betegek hiteles tájékoztatása, érzelmi támogatása és érdekeik érvényesítése.

ÉRTÉKEINK

A betegközpontúság, a szakértelem, a tisztesség, a hitelesség, az átláthatóság, az együttműködés, a rugalmasság és a szenvedély.

legfrissebb híreink

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

2017. 09. 19.

Gyógyult utakon a Limfóma Világnapon

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya 700 000 Ft összdíjazású médiapályázatot hirdetett a rosszindulatú nyirokrendszeri megbetegedésekkel, a limfómákkal kapcsolatosan.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2017. szeptember 16-án, a Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került sor.

Sajtóközlemény

2017. 09. 15.

Sajtóközlemény

2017. szeptember 15. – Limfóma Világnap
ÖSSZEFOGÁSRA BUZDÍT A MOHA A LIMFÓMA VILÁGNAPON
A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) az idei Limfóma Világnap kapcsán a gyógyszerellátás problémáira és az új közbeszerzési rendszer veszélyeire hívja fel a figyelmet, valamint összefogásra buzdítja a betegszervezeteket.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

2017. 09. 12.

Betegtájékoztató filmek a limfómákról

A 2015-ös Limfóma Világnap alkalmából szervezett Orvos-Beteg Találkozón került bemutatásra az a betegtájékoztató film, amely a limfómák gyógyításának új lehetőségeit ismerteti közérthető módon neves szakemberek közreműködésével.

ESEMÉNYNAPTÁR


Apr

3Apr 3. 17:00 - 19:00

Apr

8Apr 8. 17:00 - 19:00
LEGFRISSEBB LETÖLTHETŐ ANYAGAINK

NEMZETKÖZI ERNYŐSZERVEZETEINK